Založ si blog

Nič nie je zadarmo…

Takže po vlakoch zadarmo to vyzerá tak, že sa dočkáme aj toho, že bude dotovaný plyn. Nie pre všetkých, len pre niektorých. Tí, čo kúria elektrinou, alebo im SPP plyn nezaviedol, majú smolu.  Tí, ktorí vo veľkom zatepľovali a snažili sa ušetriť na kúrení, z toho tiež nebudú mať nič, pretože dotácie dostanú len domácnosti s vysokou spotrebou plynu.  Najväčšia sranda bude, ak to skončí tak, že dotácie nakoniec dostanú ľudia, ktorí majú obrovské domy a tým pádom vysoké náklady na kúrenie – teda naozaj ľudia v núdzi.
Takže budeme všetci platiť zase len niektorým a najlepšie na tom je, že ten kto si to zaplatí najviac, nebude mať z toho nič, resp. bude na tom ešte horšie ako predtým. Veď sa skúsme opýtať platiacich cestujúcich, ktorí cestujú vlakom a na ktorých sa jazda zadarmo nevzťahuje, ako sa im zvýšil týmto rozhodnutím komfort cestovania. Napokon to dopadlo tak, že kto si kúpil lístok stojí na chodbe. Takto to dopadá s absolútnou väčšinou sociálno-demokratických nezmyslov, ktoré sa implementujú za jediným účelom – kupovania si hlasov voličov.

Rovnako to bude aj zo zdravotnými odvodmi. Určitá skupina ľudí, ktorí málo zarábajú, ich nebude platiť a opäť, čo z toho vznikne? Menej peňazí v zdravotníctve, alebo tie peniaze bude treba vybrať od ľudí, ktorí na túto úľavu nárok nemajú? A keď už si zaplatím, budem mať aspoň prednosť pri vyšetrení alebo nejaké výhody? Asi ťažko.  Tak len treba produkovať nesystémové hovadiny, aby si zase ľudia mohli povedať, ako sa o nich ich vodca stará. A najväčšia úchylnosť na tom je, že títo ľudia naozaj veria, že im to vodca vybavil. Čo tak poďakovať sa nám pracujúcim, ktorí vám to všetko zaplatia. Ani Fico, ani nikto z jeho SMER s.r.o. vám nedáva peniaze zo svojho, len vám presmeruje časť z toho čo nakradne navyše ľuďom čo poctivo pracujú a hlavne poctivo platia dane. A najlepšie na tom je, že naozaj len časť, pretože väčšiu časť presmeruje svojim kamarátom.  Veď o tom to je, dojné kravy sa doja kým vládzu a keď nebudú vládať pôjdu na porážku. Silne dúfam, že raz sa to stádo nasere a podupe tých zmrdov, aj s ich sponzormi.

A ešte k udalostiam posledných dní:  Nie, odstúpenie niektorých ľudí zapletených do káuz nie je dostatočná sebareflexia, ako sa snaží premiér naznačiť. Kým nebude aspoň niekto z nich vo väzení, tak ste žiadnu zodpovednosť nevyvodili. Odvolať niekoho, nechať mu uliate peniaze a prípadne ho prehodiť na inú funkciu to je len prázdne gesto bezcharakterných ľudí, ktorému uveria skutočne len rozumovo slabší jedinci.

A skôr ako začnete komentovať typickými ficovoličskými argumentmi typu: áno ukradli, ale sdku predala elektrárne a plynárne, a ukradli viac a podobné….

Keď je niekto zlodej, nech sedí vo väzení, a je jedno z akej je strany. Keď počúvam tieto argumenty, tak je to akoby ste povedali, že tento vrah zabil 5 ľudí ale tamten druhý zabil 10 ľudí, takže tých 5 to nie je také zlé a mali by sme ho pustiť. Je naozaj zaujímavé, akú obrovskú toleranciu majú ľudia voči svojim idolom. Bolo by načase si uvedomiť, že títo kvázi bohovia nie sú o nič viac ako hocikto iný a treba žiadať pre nich za každé pochybenie spravodlivý trest. Dokedy budeme tolerovať za drobnú krádež väzenie, ale za ukradnuté milióny kariérny postup?….

A ešte raz pripomeniem: Vážení dôchodcovia, študenti a neviem kto ešte, uvedomte si, že ani smer, ani Fico vám nič nedal, dali sme vám to my, pracujúci, a každú korunu čo ste vy kvázi dostali, sme my zaplatili päťnásobne….

www.dojnekravy.sk

Na zdravie!

28.04.2016

Súčasná situácia okolo zdravotného stavu našich politikov ponúka jedno pekné zamyslenie. Mal by obyčajný človek taký prístup k zdravotnej starostlivosti ako chránený druh – slovenský politik? A zároveň sa ponúka jedno jednoduché riešenie. Zákonom zakotviť povinnosť ústavných činiteľov podstúpiť liečbu vždy iba v štatisticky najhoršie hodnotenom zdravotnom [...]

Lebo Fico…

09.03.2016

Je to už strašne otrepané konštatovanie ale musím ho použiť ešte minimálne raz… Na Slovensku voľby dopadli ako dopadli, napriek pestrým a možno šokujúcim výsledkom dovolím si povedať že dopadli lepšie ako voľby posledné. Celé slovensko ostalo zarazené tým že sa strana M. Kotlebu dostala do parlamentu a zrazu sa všetci komentátori predbiehajú v analýzach kto volil [...]

Smerom do kanála. . .

02.03.2016

Po štyroch rokoch sociálno-demokratickej vlády slovensko nie je ani sociálne ani demokratické. Máme tu čas volieb a môžeme si spraviť nejakú tú sumarizáciu. Pravidelne počúvame ako sa slovensku darí a ako občania musia pocítiť, že krajina zažíva dobré časy. Tak sa pozrime na tie dobré časy…. Deficit štátneho rozpočtu za rok 2015 bol 2,885 miliardy eur, v tomto [...]

Kaczynski lech

Poľská vláda čelí kritike za spochybnenie ruskej stopy v Kaczyňského kauze

19.04.2024 23:16

Letecké nešťastie sa odohralo 10. apríla 2010 pri meste Smolensk na západe Ruska.

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

pit2000

O všetkom čo ma hnevá a je proti zdravému rozumu..., alebo naozaj sme iba dojné kravy pre tento štát? dojnekravy.sk

Štatistiky blogu

Počet článkov: 18
Celková čítanosť: 50259x
Priemerná čítanosť článkov: 2792x

Autor blogu

Kategórie